Succes is een kwestie van techniek:

Het LYNX Handelsplatform

Het LYNX handelsplatform wordt al 40 jaar gebruikt door market makers, hedge funds, vermogensbeheerders en andere professionele beleggers. Ontdek wat het handelssysteem voor u kan betekenen.

handelsplatform

Via het handelsplatform heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen in 24 landen. Tevens heeft u de keuze uit meer dan 60 verschillende ordertypes.

Dit varieert van eenvoudige ordertypes als de limietorder, stoplimietorder en bestensorder tot meer geavanceerde orders een algo order en icebergorder.

Geavanceerd handelsplatform

Bij LYNX heeft u de beschikking over meer dan 60 ordertypes, API-connecties, SMART-routing en kunt u gebruiken maken van verschillende TraderTools.

LYNX Algo

Wilt u een grote order inleggen? Dan bieden de LYNX order algoritmes uitkomst. Geef verschillende parameters mee aan uw order om de impact van uw order te minimaliseren.

Iceberg order

Bij grote orders kunt u met de ‘Iceberg order’ ervoor kiezen om maar een klein gedeelte van uw order in het boek te weergeven. U kunt zelf het aantal stukken aangeven die u in het boek wilt laten zien.

Hidden order

Door het gebruik van een ‘hidden order’ kunt u de volledige order in het boek verbergen. Dankzij deze eenvoudige methode behoudt u anonimiteit in de markt.

API-connectie

Gebruik onze eigen Application Program Interface (API) om uw eigen geautomatiseerde handelsstrategie te bouwen in een programmeertaal of protocol naar keuze.

SMART routing

Met SMART-routing wordt uw order altijd tegen de best mogelijke prijs uitgevoerd. Maak wereldwijd gebruik van deze SMART-routing en heb toegang tot alle beurzen.

Trader Tools

In het handelsplatform vindt u verschillende tools die uw handel optimaliseren. Zo kunt u direct in het boek en in de grafiek handelen, kunt u via Optietrader in één overzicht alle series en de grieken zien en maakt u met de ComboTrader uw eigen optiecombinaties.

Analysemogelijkheden bij LYNX

Maak gebruik van de verschillende analysemogelijkheden binnen ons platform. Eventuele trends en belangrijke prijsniveaus zijn in één oogopslag te herkennen. Vaste size, stops of targets? Het LYNX Handelsplatform neemt deze instellingen automatisch voor u mee.

De voordelen op een rij:

  • Meer dan 80 belangrijke technische indicatoren
  • Persoonlijke steun- en weerstandsniveaus toevoegen
  • Automatisch toevoegen van Fibonacci-niveaus
  • Opvragen van historische koersverloop en Time & Sales
  • Order direct in grafiek inleggen