Over LYNX

Onze filosofie

De LYNX filosofie: brokerdiensten anno nu

In 2006 opende LYNX in hartje Amsterdam haar deuren voor beleggers. Inmiddels bieden wij ons product in zeven verschillende Europese landen aan. Het is geen toeval dat LYNX in korte tijd is uitgegroeid tot een grote partij binnen Europa; wij werken er iedere dag aan om onze dienstverlening te verbeteren. Voor ons geldt namelijk één ding: het succes van onze klanten.

Over de jaren heen kreeg LYNX ook steeds meer aandacht van professionele handelaren en fondsbeheerders. Een uitbreiding naar de professionele markt was een logische vervolgstap. Met haar professionele handelsplatform, lage tarieven en het snelle en betrouwbare platform heeft LYNX alles in huis om fondsbeheerders goed van dienst te kunnen zijn.

“LYNX heeft als doel de meest complete broker te zijn. Voor ons betekent dit lage tarieven, de meest uitgebreide handelsmogelijkheden, professionele analytische tools en dit alles op een stabiel en betrouwbaar handelsplatform.”

Sam Zwaan & Tom Straver
LYNX Professional Services

Ons team

Direct contact

Inmiddels bestaat het team van LYNX wereldwijd uit meer dan 100 medewerkers. Van beleggingsexpert tot klantenservicemedewerker – iedereen heeft jarenlange ervaring en uitstekende vaardigheden binnen zijn of haar vakgebied.

Als professional krijgt u toegang tot een directe lijn naar ons team van beleggingsexperts. Ons team van professionele accountmanagers is iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur (vrijdag tot 18:00 uur).