Het Handelsplatform

Het handelsplatform “Trader WorkStation” wordt al meer dan 30 jaar gebruikt door market makers, hedge funds, vermogensbeheerders en andere professionele beleggers. Door deze jarenlange ervaring, is het handelsplatform ingericht op volledig efficiënt beheer.

Handelsplatform

Collectief en individueel

In het LYNX handelsplatform maakt u gemakkelijk allocatiegroepen aan. Met één druk op de knop koopt of verkoopt u voor meerdere accounts.

Deze tool maakt overige externe ordersoftware overbodig en daarmee beheert u sneller en efficiënter in één systeem. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om op individueel niveau orders in te leggen.

Modelparticipaties

Hanteert u verschillende risicoprofielen of mandaten? De modelportefeuilles bieden de ideale oplossing. U bepaalt per klant de participatiegraad.

Match de verschillende modelportefeuilles aan uw eigen beleggingsbeleid en laat klanten in slechts een enkele handeling deelnemen aan één of meerdere mandaten.

Automatisch herbalanceren

Na verloop van tijd wijken de posities af van uw doelwegingen. De herbalanceringstool zorgt ervoor dat u de bandbreedte van de portefeuille live kunt monitoren.

Wijkt de positie af van uw doelwegingen of veranderen uw doelwegingen? Door gebruik van de herbalanceringstool past u direct de gehele portefeuille aan in lijn met uw eigen beleggingsbeleid.