Over LYNX

Onze filosofie

Brokerdiensten anno nu

In 2006 opende LYNX in hartje Amsterdam haar deuren voor beleggers. Inmiddels bieden wij ons product in zeven verschillende Europese landen aan. Het is geen toeval dat LYNX in korte tijd is uitgegroeid tot een grote partij binnen Europa; wij werken er iedere dag aan om onze dienstverlening te verbeteren. Voor ons geldt namelijk één ding: het succes van onze klanten.

Na een solide positie te hebben opgebouwd, betreedt LYNX nu ook de professionele markt. In tegenstelling tot de particuliere markt, heeft de professionele markt de afgelopen jaren stilgestaan. Weinig innovatie in de handelssoftware, ouderwetse klantportalen en enorm hoge kosten. LYNX brengt deze markt in beweging met een volledig product.

Wij bieden de meest efficiënte beheertools aan, schaffen het ouderwetse bewaarloon en de service fee af en brengen enkel transactiekosten in rekening. Hierdoor heeft u meer tijd voor uw cliënt en u behaalt door lage kosten een beter rendement.

“De markt van professionele service aan vermogensbeheerders staat al jaren stil. We zien weinig innovatie in de handelssoftware, ouderwetse klantportalen en vooral veel te hoge kosten. LYNX brengt u de tools voor efficiënt vermogensbeheer tegen eerlijke tarieven.”

Sam Zwaan & Tom Straver
LYNX Professional Services

Ons team

Direct contact

Inmiddels bestaat het team van LYNX wereldwijd uit meer dan 100 medewerkers. Van beleggingsexpert tot klantenservicemedewerker – iedereen heeft jarenlange ervaring en uitstekende vaardigheden binnen zijn of haar vakgebied.

LYNX neemt u graag zo veel mogelijk werk uit handen. Zo regelen wij het gehele openingsproces van een nieuwe klant en bieden wij de mogelijkheid tot het gebruik van onze rapportagetoepassingen.

Als professional krijgt u toegang tot een directe lijn naar ons team van beleggingsexperts. Ons team van professionele accountmanagers is iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur (vrijdag tot 18:00 uur).